Pausefrb

Historien

Hos Café/ Restaurant PAUSE lægger vi vægt på udover kvalitet og service også på de gode oplevelser. Cafeen er klar til at slå dørene op for vores gæster.

PAUSE er et sted, hvor man holder pause fra en travl hverdag. Den antikke indretning med eksotiske borde og stole, samt store rokoko spejle plus vægur, som ikke går og minder om Salvador Dali´s verden uden tid – alt sammen giver en følelse af, at verden står stille. I den tidsløse atmosfære med kun hygge efterladt nydes der sydlandsk inspireret mad med rødderne i 1800-tallet, hvor retterne bliver hygget om til den mindste detalje af vores passionerede kokke. Vi bruger bla, friske og økologiske råvarer, fordi vi prioriterer kvalitet og sundhed højt og sortiment varierer fra vegetar retter til kød og fisk med frisk grønt og frugt. Symfoni af smag i retterne giver smagsløg en uforglemmelig oplevelse, skabt af vores dygtige kokke, som udover deres kunnen tilsætter sjæl i hver eneste ret.

Som et helt nyt tiltag kan vores gæster få sig til en speciel oplevelse med vores varierende sortiment af sæsonens bedste special øl fra blandt andet Belgien, Spanien, Tyskland og England. Vi vil gerne være Frederiksbergs førende restaurant med et stort udvalg af special øl og vin.

Vi forstår at holde PAUSE